top of page
bgImage

Residentieel

Technische dienstverlening

U kunt bij ons terecht om uw elektriciteit conform te maken. Voor renovatie projecten maar ook voor kleine klusjes zoals: Het ophangen van lusters en armaturen - Halogeen verlichting vervangen naar led - Herschikken of vervangen van stopcontacten en schakelmateriaal - Herstellen of vervangen van video/parlofonie - Het plaatsen van rookmelders - Stopcontacten aarden of bijmaken - Zekeringkasten vervangen - Inbreuken op het keuringsrapport in orde brengen. 

Elektrisch dossier opstellen 

Voor de algemene ruimtes en het dakappartement van dit pand in Antwerpen  hebben wij de elektrische schema's getekend en de installatie conform gemaakt. De elektrische installatie is reeds gekeurd door een erkend organisme en conform het AREI.

Mankementen keuringsverslag oplossen

Voor dit pand in Berchem dat verdeeld is in 4 appartementen hebben wij de mankementen op het keuringsverslag opgelost. Nieuwe aardelektrode in de kelder de grond in geklopt en de aardspreidingsweerstand naar 6 ohm gebracht. Zekeringkast vervangen. Bekabelingen, leidingen, stopcontacten en schakelmateriaal hersteld, verplaatst, geaard of vervangen. Elektrisch dossier in orde gebracht.  Alle 4 appartementen zijn reeds gekeurd door een erkend organisme en conform het AREI.

Zekeringkast vervangen

Elektriciteit conform maken

Voor de verkoop van een appartement hebben wij de elektrische installatie conform gemaakt. Zekeringkasten vervangen, verliesstroom schakelaars bijgeplaatst. Oude beschadigde bedrading geïsoleerd.


Schakelmateriaal en stopcontacten vervangen. Elektrisch dossier in orde gebracht en de elektrische installatie is inmiddels gekeurd door een erkend organisme en conform het AREI.

Neem contact op!

Adres

Aelcon - Anthony Klein

Kleine Pieter Potstraat 6

2000 Antwerpen

Belgie

Contact gegevens

0468 29 24 98

info@aelcon.be

BTW nr. BE0656.755.029

Tijden

Ma - vrij: 24 uur

Za: 24 uur

Zo: 24 uur

Social

bottom of page