top of page
bgImage

 Industrieel

Realisaties Industrieel

Op deze pagina vindt u een aantal industriele projecten die wij voornamelijk in onderaanneming hebben uitgevoerd voor bedrijven als ECW, Perdaen D'Hooghe en Komec Helsen. Betreft het assembleren en bedraden van besturingskasten, machines bekabelen en installatie werken.

Besturingkast voor waterpompen

In onderaanneming voor de firma ECW uit Hulshout hebben wij een besturingskast bedraad en geinstalleerd voor de besturing van waterpompen.

http://www.ecw.be/

Vatenlasmachine

In onderaanneming voor de firma Perdaen D'Hooghe uit Sint-Niklaas hebben wij voor een vatenlasmachine de besturingskast bedraad en de machine bekabeld. Perdaen D'Hooghe is een internationaal opererend toeleveringsbedrijf dat zijn pijlen richt op machinebouw en de aanmaak van machineonderdelen.

 https://www.perdaendhooghe.be

Elektrische installatie atelier

Voor de firma ECW in Hulshout hebben wij de elektrische installatie aangelegd in twee nieuwe ateliers (Hal 2 en 3). De firma ECW is gespecialiseerd in algemene automatisatieprojecten en bouwt hoogwaardige besturingskasten.


Industriële besturingskasten

In onderaanneming voor de firma ECW hebben wij verschillende besturingskasten en panelen geassembleerd en bedraad. Deze kasten zijn voornamelijk voor de besturing en beveiliging van productie machines. Bekabelingen aan machines en in het veld hebben wij ook uitgevoerd. De kasten zijn van het merk: Rittal, de PLC's & I/O modules van Siemens en de componenten van: Schneider-Electric, Omron, TelemecaniqueWeidmüllerFinder, MurrPhoenix, PilzHager, en Wöhner 

Neem contact op!

Adres

Aelcon - Anthony Klein

Kleine Pieter Potstraat 6

2000 Antwerpen

Belgie

Contact gegevens

0468 29 24 98

info@aelcon.be

BTW nr. BE0656.755.029

Tijden

Ma - vrij: 24 uur

Za: 24 uur

Zo: 24 uur

Social

bottom of page